Give somebody a start türkçesi Give somebody a start nedir

Give somebody a start ingilizcede ne demek, Give somebody a start nerede nasıl kullanılır?

Give : Esneklik. Ödemek. Hediye etmek. Koparmak. Uçlanmak. Esnemek. Dogruluğunu kabullenmek. Tanımak. Vermek. Bahşetmek.

Somebody : Kimisi. Önemli birisi. Bazısı. Bir kimse. Kimse. Şahsiyet. Önemli kimse. Biri. Birisi.

A : Bir. (herhangi) bir. Amperin simgesi. En yüksek not. Atom ağırlığı. Belirli bir tür veya nitelikteki. Herhangi bir. Argonun simgesi. Pek iyi. İngiliz alfabesinin birinci harfi.

Start : Başlama. Futbol, bilgisayar alanlarında kullanılır. Başlatmak. İki takım arasındaki ayaktopu oyununu hakemin başlatması.

Give somebody a ducking : Suya batırarak ıslatmak.

Give somebody a knockdown to somebody : Takdim etmek. Tanıştırmak.

Give somebody a hearing : Savunma hakkı vermek. Söz hakkı vermek.

Give somebody a hug : Kucaklamak. Sarılmak.

Give somebody a good character : İyi puan vermek. Hakkında iyi bilgi vermek.

İngilizce Give somebody a start Türkçe anlamı, Give somebody a start eş anlamlısı

Sözcükler, direkt olarak Give somebody a start ile ilgili eş anlamlı kelimeler olmayabilir. Kelime anlamı benzer olan sözcükler olabilirler.

Give a start : Yürütmek. Başlatmak.

Administer a shock : Korkutmak.

Fazed : Moralini bozmak. Çözmek. Düşündürmek. Korkutmak. Ödünü koparmak. Sinirlerini bozmak. Cesaretini kırmak. Rahatsız etmek (argo terim). Çekindirmek.

 

Boggle : Yüzüne gözüne bulaştırmak. İrkilmek. Yanaşmamak. Duralamak. Şaşırtmak. Korkmak. Ürkmek. Becerememek. Çekinmek.

Frighten : Dehşete düşürmek. Ödünü patlatmak. Korkutmak.

Appalls : Şoka uğratmak. Yıldırmak. Korkutmak. Sarsmak. Şoke etmek. Dehşete düşmek. Dehşete düşürmek.

Frightens : Dehşete düşürmek. Korkutmak. Ödünü patlatmak.

Appaling : Yıldırmak. Şoka uğratmak. Çok kötü. Korkutmak. Berbat. Şoke etmek. Şok veya korkuya neden olan. Korkunç. Dehşete düşüren.

Affear : Korkutmak. Dehşete düşürmek.

Gallies : Dehşete düşürmek. Safra gibi. Ödünü koparmak. Korkutmak.

Give somebody a start synonyms : appal, appall, faze, appals, fazes, boggled, fazing.