Stock and watson does estimator türkçesi Stock and watson does estimator nedir

  • Ekonomi alanında kullanılır.
  • Stock-watson does tahmincisi.

Stock and watson does estimator ingilizcede ne demek, Stock and watson does estimator nerede nasıl kullanılır?

Stock : Firmaların üretim ya da satışlarındaki beklenmedik dalgalanmaları karşılayabilmek için tuttukları veya satamadığı mamul, yarı mamul ve hammadde. Stok etmek. Birikim. Şebboy. Sınırları belirli olan bir su kütlesindeki su ürününün miktarı. Malzeme. Damızlık. Boş film. Varlık. Dipçik.

And : Üstelik. Daha sonra. Sonra. Ma. Ayrıca. De. İle. Ve. Ve bu yüzden. Da... da... ya da de... de.

Watson : James dewey watson (1928 doğumlu). Bir soyadı. Missouri eyaletinde yerleşim yeri. New york eyaletinde yerleşim yeri. İllinois eyaletinde yerleşim yeri. 1962 nobel tıp ödülü'nü kazanan amerikalı biyokimyacı. Şili asıllı avustralyalı devlet adamı. John christian watson (1867-1941). Bir erkek ismi. Minnesota eyaletinde şehir.

Estimator : Tahminci. Tahmin aracı. Muhammin. Kestirici. Bir ana kitle sabitini tahmin etmedeki yöntem ve kural. Tahmin edici. Keşifçi. Değer biçen kimse. Maliyet hesapçısı. Değerlendirici.

Stock and watson method : Stock watson yöntemi.

İngilizce Stock and watson does estimator Türkçe anlamı, Stock and watson does estimator eş anlamlısı

 

Sözcükler, direkt olarak Stock and watson does estimator ile ilgili eş anlamlı kelimeler olmayabilir. Kelime anlamı benzer olan sözcükler olabilirler.

A b model : A-b modeli. Abel-blanchard modeli.

A posteriori information : Ardıl bilgi.

A priori probability : Öncül olasılık.

A priori analysis : Öncül çözümleme. A priyori analiz.

A level : Lise bitirme sınavı (ingiliz ingilizcesi). A-düzeyi.

Abc method : Abc yöntemi. Yaklaşık bootstrap güven yöntemi.

Abel blanchard model : Abel-blanchard modeli. A-b modeli.

A priori information : Öncül bilgi.

A priori theoretical criteria : Öncül kuramsal ölçüt.

A posteriori analysis : A posteriyori analiz. Ardıl çözümleme.

Stock and watson does estimator synonyms : aalen estimator, a error, a posteriori criteria, a posteriori probability, aalens linear regression model, abadir test.